• Newsbg
  • Groupeve exceluje na kantonskom veľtrhu 2023 a pripravuje sa na ďalšiu výstavu v Šanghaji R+T

    Kantonský veľtrh 2023 sa úspešne skončil a s radosťou to oznamujemeGroupevezúčastnili tohto podujatia a predstavili svetu naše najnovšie produkty.

    IMG_9540

    Počas veľtrhu sme dostali ohromujúci ohlas od zákazníkov, ktorí navštívili náš stánok.Naše produkty, vrátaneroletové látky, zebrové tkaniny, aopaľovacie látky, získal veľkú pozornosť potenciálnych kupcov.Mnohí zákazníci boli ohromení kvalitou našich produktov a prejavili veľký záujem nadviazať s nami dlhodobé obchodné vzťahy.

    Kantonský veľtrh ako najväčší a najkomplexnejší veľtrh v Číne nám poskytuje vynikajúcu platformu na prezentáciunaše produktya služby pre globálne publikum.Sme vďační za možnosť zúčastniť sa takejto akcie a na budúcich veľtrhoch sa budeme aj naďalej zúčastňovať, aby sme rozšírili náš obchodný dosah.

    IMG_9544

    S potešením oznamujeme, že naša ďalšia výstava sa bude konať od 26. do 28. júla na výstave R+T v Šanghaji.Toto podujatie je popredným veľtrhom roliet, dverí/brán a systémov protislnečnej ochrany.Ako výrobca tkanín na valčeky sme nadšení, že môžeme na tomto podujatí predviesť naše najnovšie produkty a spojiť sa s potenciálnymi zákazníkmi z celého sveta.

    Pozývame všetkých našich priateľov a zákazníkov, aby sa k nám pripojili na výstave R+T v Šanghaji a zažili naše inovatívne produkty na vlastnej koži.Náš tím odborníkov bude pripravený odpovedať na akékoľvek otázky, ktoré by ste mohli mať o našich produktoch, a tešíme sa na vás v našom stánku.

    IMG_9749

    Na záver, kantonský veľtrh 2023 bol pre Groupeve veľkým úspechom a tešíme sa na účasť na ďalších podujatiach v budúcnosti.Nepremeškajte príležitosť stretnúť sa s nami na júlovej výstave R+T v Šanghaji.

    Kontakt;Eirc Zhang

    Email;eric@groupeve.com


    Čas odoslania: máj-06-2023

    Pošlite nám svoju správu

    Tu napíšte svoju správu a pošlite nám ju