• Newsbg
  • Rolety zo 100 % polyesteru: štýl a úplné zatemnenie

    Rolety zo 100 % polyesteru: štýl a úplné zatemnenie

    Pokiaľ ide oúpravy okien, nájdenie dokonalého spojenia štýlu a úplného ovládania svetla je rozhodujúce pre premenu vášho obytného priestoru.Rolety vyrobené zo 100% polyesteru sú stelesnením elegancie a plnej funkčnosti zatemnenia.Poďme sa ponoriť do sveta týchto roliet a objavme, ako nanovo definujú štýl a funkčnosť vo svete okenných krytín.

    Rolety zo 100% polyesteru: látka podľa výberu

    Náš 100% polyesterroletysú vyjadrením kvality a štýlu.Polyesterová tkanina je vyrobená tak, aby bola krásna a pružná, takže je ideálnou voľbou pre závesy.Jeho jemná textúra a štýlový vzhľad ľahko splynú s akýmkoľvek interiérom a zvýrazňujú krásu vášho obytného priestoru.

    1,83 m zebra handrička: multifunkčné ovládanie svetla

    Táto všestranná rolka látky umožňuje presné ovládanie svetla a správu súkromia.Dĺžka 1,83 metraTkanina Zebraponúka elegantné a zároveň praktické riešenie, ktoré vám umožní dosiahnuť dokonalú rovnováhu medzi prirodzeným svetlom a súkromím a dodá vášmu domovu hĺbku a sofistikovanosť.

    10-ročná záruka Zebra Fabric: Garantovaná kvalita

    Na Zebra Fabric sa vzťahuje 10-ročná záruka, takže môžete byť pokojní s vedomím, že vaša investícia do týchto roliet nie je len záväzkom k štýlu, ale aj zárukou kvality a odolnosti.Tieto žalúzie obstoja v skúške času a zároveň zostanú elegantné.

    ZEBRA-ŽALÚZIE

    Rolety so 100% zatemnením: Bezkonkurenčná kontrola svetla

    Keď je rozhodujúca úplná tma a absolútne súkromie, naša 100%zatemňovacie roletysú riešením.Vlastné vlastnosti tkaniny zaisťujú, že do vášho priestoru neprenikne vonkajšie svetlo a vytvára pokojné a súkromné ​​prostredie, ideálne pre pokojný spánok alebo zážitok z domáceho kina.

    13

    Vylepšite svoj životný priestor:

    Štýl: Rolety zo 100% polyesterovej tkaniny sa ľahko spoja s dekoráciou vášho interiéru a ponúkajú rôzne možnosti štýlu na zvýraznenie krásy vášho domova.

    OVLÁDANIE SVETLA: Či už si vyberiete 1,83 m zebrovú látku alebo 100% zatemňovacie rolety, dosiahnite dokonalé prostredie s precíznou kontrolou prirodzeného svetla a súkromia.

    Odolnosť: Užite si dlhú životnosť týchto roliet a Zebra Fabric ponúka 10-ročnú záruku, aby vaša investícia obstála v skúške času.

    Elegancia, prispôsobivosť a úplná kontrola svetla roliet zo 100% polyesteru môžu zmeniť váš životný priestor.Či už uprednostňujete štýl, odolnosť alebo oboje, naša kolekcia má dokonalé riešenie.Vylepšite svoj domov a vychutnajte si krásu adaptívneho ovládania osvetlenia a zároveň vylepšite pohodlie a atmosféru svojho obytného priestoru.

    Kontaktná osoba: Amanda Wu

    WhatsApp/WeChat: 86-17380542833

    E-mail: many@groupeve.com


    Čas odoslania: 23. októbra 2023

    Pošlite nám svoju správu

    Tu napíšte svoju správu a pošlite nám ju