• Newsbg
  • 100% zatemňovacie rolety na okná.

    【 100% BLACKOUT】:The Roller Shades je vybavený vysoko kvalitným 100% zatemňujúcim náterom, vynikajúcimi odtieňmi zatemňovania miestnosti, zaisťuje vám pokojný spánok, chráni vás pred UV žiarením, prachom a hlukom z vonkajšieho sveta.

    Látka na rolety Groupeve MagicalTex Sunetex, výroba rolky G3801TB

    【DETAILY PRODUKTU】: ①Šírka žalúzií: 20″W – 58″W.②Šírka látky: 19″W – 57″W.③Pozor: Veľkosť látky je o 1″ menšia ako veľkosť v ponuke.Vyberte vnútorný držiak, ktorý sa bude javiť ako jemný únik svetla. tento vonkajší držiak pre 100% zatemnenie.④Štandard sklopnej výšky rolety môže dosiahnuť 72″ a skutočná výška sklopenia môže dosiahnuť 79″.

    Látka na rolety Groupeve MagicalTex Sunetex, výroba rolky G2801TS

    【BEZPEČNOSTNÝ DIZAJN】:Poskytujeme bezpečnostné zariadenie na pripojenie reťaze k stene a všetku súvisiacu bezpečnosť. Zároveň môžete hladko potiahnuť reťaz z kovových guľôčok, aby ste si uvedomili zdvíhanie a zdvíhanie roliet.

    【JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA】: Naše rolety obsahujú zodpovedajúce príslušenstvo (ako je znázornené na obrázku) a obrázkový návod na inštaláciu.

    【PRÍJEMNÝ ZÁŽITOK Z NAKUPOVANIA】: Kvalita produktu je zaručená, môžete si byť istí, že si ju kúpite.Ak nie ste spokojní s nákupom, neváhajte nás kontaktovať, budeme vám slúžiť z celého srdca.

    Email;eric@groupeve.com

    Whatsapp/Wechat;+8616605637774

     


    Čas odoslania: 10. august 2022

    Pošlite nám svoju správu

    Tu napíšte svoju správu a pošlite nám ju